Veel STIHL-i uudiseid

Teadupärast käisin ma mõned nädalad tagasi uudistamas STIHL-i uut, eelkõige proffidele mõeldud mootorsaagi 462. Olgu kohe öeldud, et minu majapidamise jaoks jääb seda pisut paljuks ja minust selle ostjat pole, aga tööriist oli aus.

Kuna aga huvi postituse vastu oli suur, siis uurisin veel, mida STIHL-il on pakkuda ka minusugusele väikemetsaomanikule. Nagu alljärgnevatest videotest näha, on uudiseid nii võsalõikajatele, turvavarustuse poole pealt ja kõige olulisem – akutehnoloogia vallast.

 

 

Ma ei kahtle kordagi, et akutehnoloogia on tulnud, et jääda. Kuid minu arvates piirduvad akutööriistad seni ikka veel majapidamise raadiusega, kuid seal saab nendega juba enamiku töid ära teha. Aga otsustage juba ise!

 

Minu lemmikud olid aga vaieldamatult Bluetooth-liidesega kõrvaklapid, millega on võimalik rutiinsemate tööde juures, nagu trimmerdamine või murupügamine kuulata nii muusikat, podcaste või raadiot.

Pisiasi, kuid väga mõnus pisiasi.

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.