Tegelesin lindude kinnisvaraarendusega

Tänavu kevadel suuri töid mul plaanis polnud, kuid sellegipoolest jooksin ma nö ühe metsatuka läbi. Kuigi tundub, et puudel juba piisavalt valgust ja ruumi rammu kogumiseks, leiab ikka mõne puu, mille mahavõtmine annaks teistele kasvuhoo sisse. Ja eks saunapuid ole vaja.


Kui alguses oli mul plaanis oksad lihtsalt maha jätta, siis vaadates ETV saadet Maahommik, mu plaan muutus. Nimelt räägiti seal, kui paljud linnud teevad oma pesa oksahunnikutesse ja nii ma mõtlesin, et annan oma panuse liigilisse mitmekesisusse ja korjasin oksad hunnikutesse.


Kes veel ei teadnud, siis risuhunnikusse teeb üsna sageli pesa käblik ja samuti ka punarind. Võimalik, et keegi veel. Igatahes ma loodan, et nad oskavad mu vaeva hinnata ja kiidavad kinnisvaraarenduse heaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.